Per fi, perfils públics per a web d’Instagram

This profile will be available soon.

Aquest és el missatge que anuncia Instagram al seu blog corporatiu en referencia als perfils públics. I es que els instagramers, fins a dia d’avui, només podiem accedir al nostre perfil a través d’un dispositiu móbil i amb aquesta noticia a partir d’ara quan obrim una imatge del nostre perfil en el navegador, podrem interactuar i no simplement visualitzar a la pantalla de l’ordinador la nostra fotografia, que és el que només podiem fer fins ara.

Es tota una avantatge per accions socials que es puguin fer, ja que fins aleshores, i tot i que cada vegada el móbil és el dispositiu més usat i el que les empreses tenen més en compte per gestionar totes les seves accions socials, no em de perdre de vista que el gran avantage de les xarxes socials,sigui quina sigui la funció final, és poder tenir interconectat els perfils, desde qualsevol dispositiu desde el qual accedim. La qüestió no seria limitar, sino expandir totes les possibilitats.

A més instagram s’ha preocupat de mantenir privats tots aquells perfils que es veien públicament. A partir d’avui ja s’han començat a veure alguns perfils públics amb la nova interface de Instagram, que per cert tot apunta que serà molt semblant a la de Facebook. Ara si, que la xarxa social de fotografies més coneguda arreu del món, ha mantingut els seus principis de permetre pujar les fotografies només desde els dispositius móbils encara que es pugui accedir per la web. Tot això, per tal de mantenir la filosofia que s’ha seguit desde el principi, de fotografiar tot allò que ens anem trobat al pas de la vida, i que la plataforma sigui l’eina por mostrar el nostre dia a dia amb fotografies, que podem geolocalitzar, aplicar efectes, etc, però sempre d’esdeveniments presents, per tal de ser un testimoni d’allò que estigui succeïnt en un precís moment, o simplement de fotografíes que fem en aquell mateix día. Mai amb la pretensió de ser un àlbum de fotos, i en això és en el que es diferencia amb qualsevol altra xarxa social que contingui també fotografies.

Si voleu veure com quedarà el vostre perfil a instagram, xafardejeu una mica aquest @cucinadigitale

~ per Suncorner a Novembre 6, 2012.

Deixa un comentari