I com ja comença a ser tradició en aquest blog…Mediterraneamente 2011

Un noi, una noia, unes pràctiques de cuina al millor restaurant “der mon” ar Bulli! i una historieta nova per a l’estiu.

Així  segueix estrella amb Mediterranemente i amb els seus idilis estiuencs, que mai fallen de fet, i sempre venen molt bé aquestes ganes de consumir la calor. La funció comença amb una damm, una platja i nois i noies macus i alegres.

Si  l’any passat ja em va semblar que repetien patró amb el Mediterraneamente de Formentera de l’any abans, però amb Menorca, aquest any ho han clavat amb un parell de resenyes més però situant-lo a Roses enlloc de a Menorca amb les festes de Sant Joan.

La novetat sempre és bona, i entenc que la seva intenció deu haver estat en intoduïr elements que fessin l’anunci diferent però seguissin el mateix patró, perque el que funciona per què canviar-ho?

Així a la platja, damm, festa, diversió, historieta d’amor que sembla que no però al final si, sol, música, bon rotllo etc… aquest any han introduit un parell de personatges famosos, un restaurant imagino que inigualable, que està en procés de canvi o en stand by i per aquest spot s’ha convertit en un esceneri de pel.lí cula i poc més, perque fins i tot el jingle  de la cançó, “I wish that I could see you soon” de Herman Düne, m’ha recordat al jingle de l’anunci de Formentera de fa dos anys dels “Billie de Vision and the dancers” que tant van triomfar per les festes de la Mercè de l’any passat!

Seguirem també el patró del concert de la Damm i tindrem aqui al Hernan Düne per les festes de la Mercè?? We’ll see! però amb tots els respectes m’anticipo i demano per reis els Antònia Font 🙂

Sense ser públic objectiu, per mi el millor de tot,  l’slogan final: A veces lo normal puede ser extraordinario amb un parell d’ous ferrats a falta d’un hastag creat per la marca 🙂

Anuncis

~ per Suncorner a Mai 26, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: