I qUè ës sEr NoRmaL?

“Doble o nada”, és el títol de l’últim anunci  de Voll Damm que va guanyar per concurs  l’agència Villarrosàs, anteriorment  en mans de SCPF. El concepte fa referència a l’actitud del consumidor de Voll Damm, ” o todo o nada” o pren la seva Voll Damm, o prefereix no pendre cap altre cervesa.

La producció sensacional i captivadora!!!

Tant per la música ( i aqui tant la productora Indio Films, com l’estudi de so Boo’s Boo’s Music, l’han clavat amb aquesta versio rockera dels “Pulp, Common People” ) que per cert, no goso deixar d’esmentar la versió de “Manel”, no sigui que s’hagi d’endur honors per inspirar al personal.

Com per el copy, què vol dir ser normal? ser diferent és interessant, i avui dia tothom vol ser diferent, tot i que tothom seguim modes, bebem i consumim el mateix, volem ser diferents. Captiva això captiva, ningú vol ser com tothom, ni necessàriament diferent, sino tal qual és. El protagonista de l’anunci explica que la seva parella li demana que vol que portin una vida normal, i cap de les imatges que es veu  a l’anunci sembla que ho demostri, ni tan sols la parella que ha escollit sembla gaire normal, però….. i què és ser normal?

Tot el que no fa la majoria?Lo políticament correcte? el més adient?

Doncs segons l’enciclopèdia catalana

Normal: Que és conforme a la norma, que no s’en desvia. ” Equilicuà! “, el protagonista de l’anunci no és pas conformista.

Ella volia que tinguèssim una relació més normal, i que visquèssim en un pis normal, en un barri normal.

Ella insistia que busqués una feina normal, amb un horari normal, amb companys normal, amb un ambient de treball normal, volia que em vestís amb roba normal, volia que escoltés música normal, volia que veièssim pel.lícules normals, que llegís llibres normals, que sortíssim amb persones normals a llocs normals.. es moria per unes vacances normals, parlar de coses normals, menjar coses normals, fer coses normals, jugar a coses normals. Volia que em comprés una moto normal, que tinguèssim un gos, normal?

No entenc què va passar, desde el primer dia li vaig deixar tot molt clar.

La pròxima vegada potser hauria de buscar algú més normal.

CURIOSITATS

Doblador en català: Eduard Farello ( si la oïda no em falla)

Doblador en castellà: Eduard Farello ( si no em torna a fallar)

Vegades que es repeteix la paraula NORMAL: 21

Altres anuncis de Voll Damm que no han deixat indiferent

L’agència Villarrosàs ha fet la gran majoria de la comunicació de  Estrella Damm i Nike!


~ per Suncorner a Abril 14, 2010.

2 Respostes to “I qUè ës sEr NoRmaL?”

  1. Que troni Pulp ja! I wanna live like … Jarvis Cocker!

  2. Cert que troniii!! ;))

Deixa un comentari